Peter Langenberg - UNICUM - aquarel - 'Flesjes & ui' - 232B

Peter Langenberg - UNICUM - aquarel - 'Flesjes & ui' - 232B kopen? Bied vanaf 25!
Peter Langenberg - UNICUM - aquarel - 'Flesjes & ui' - 232B kopen? Bied vanaf 25!Peter Langenberg - UNICUM - aquarel - 'Flesjes & ui' - 232B kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Peter Langenberg (1940)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen20 cm x 25 cm (h x b)
Incl. lijst51 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
In simpele aluminium lijst. Bij verzending wordt glasplaat verwijderd. Beeldend kunstenaar Peter Langenberg (Koog aan de Zaan, 1940 - 2021) woonde aan de rand van de stad, op een eiland in de polder. Deze plek, waar de natuur zich dag en nacht manifesteert, is zijn grote bron van inspiratie: van mieren, mollen en meikevers tot snoeken, waterplanten en bloemzaden in alle seizoenen en in alle stadia van het leven. Het is duidelijk dat alles wat bloeit en groeit zich kan verheugen in de aandacht Peter Langenberg.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
ConditieGoed

Redelijk, passepartout zuurhoudend en verkleurd. Werk iets verkleurd

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Langenberg (1940)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Zaansgroen
FA. (27)

Lid sinds 2017
673 verkochte items
Alle items van deze verkoper (139)
41 cm
51 cm
25 cm
20 cm
Sluit over 1d 4u 40m 46s
Openingsbod€ 25
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd14-3-2023 om 15:21
Eindtijd29-3-2023 om 21:42
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.