• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica".

Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!
Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!Peter Oosterbos - Ets, Titel. "Grafica Organica". kopen? Bied vanaf 15!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Peter Oosterbos (1947)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1976
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen59.5 cm x 65.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage5/15


Peter Oosterbos (1947) kreeg zijn opleiding deels aan de Academie St. Joost te Breda en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hij verbleef enige tijd in Gent, in het kader van de Belgisch-Nederlandse cultuuruitwisseling. Met een reisbeurs van het Ministerie van Cultuur zijn er veel contacten in Polen geweest.
Van 1976 t/m 2005 was hij docent aan de Academie St. Joost te Breda aan de afdeling Autonoom/Grafiek. Al die jaren had hij regelmatig exposities in binnen en buitenland en nam hij deel aan groepstentoonstellingen. Zo is hij een levenslang betrokken bij de beeldende kunst en de grafiek in het bijzonder.
Peter Oosterbos over zijn werk:
Zomaar lopen, varen, kijken en eigenlijk niets van plan zijn. Het best gaat dat in de open ruimte, in gebieden die worden aangemerkt als natuur. Tijdens het maken van mijn werk moet dat zoveel mogelijk gaan in de sfeer als hierboven beschreven. Er gelden wel zelf gestelde regels en codes.
ConditieGoed

In goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Oosterbos (1947)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  duif
FA. (48)

Lid sinds 2018
1407 verkochte items
Alle items van deze verkoper (113)
Pinterest
65.5 cm
59.5 cm
Sluit over 2d 17u 54m 35s
Openingsbod€ 15
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar, Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-09-2022 om 23:42
Eindtijd:27-09-2022 om 22:01
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.