• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Piero Dorazio - Ludwig

Piero Dorazio - Ludwig kopen? Bied vanaf 205!
Piero Dorazio - Ludwig kopen? Bied vanaf 205!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Piero Dorazio (1927-2005)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1992
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen78.5 cm x 55.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage100
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Ludwig, kleurenlithografie op vergépapier, 1992. Gedrukt door Stein. Formaat: 72,5 x 50,5 cm op 78,5 x 55,5 cm. Editie 100 plus editie XXV. Hier kopie: XXIV / XXV. Handgesigneerd, gedateerd, ingeschreven. Met de blindstempel van Erker-Presse, St. Gallen. In nieuwstaat. - BETALING MET PAYPAL MOGELIJK! - Piero Dorazio wordt beschouwd als een van de belangrijkste Italiaanse kunstenaars van de tweede helft van de 20e eeuw en een pionier op het gebied van abstracte kunst in Italië. Hij werd in 1927 in Rome geboren. Zijn beeldtaal is beïnvloed door de Italiaanse meesters Raffael en Pollaiuolo, de Franse impressionisten, de Italiaanse futuristen en ook Kandinsky, Malewitsch en Mondriaan. Dorazio gebruikte voornamelijk basiskleuren, die hij aanbracht in strepen, lijnen, lijnen en velden. Naast schilderen legde Dorazio zich toe op lithografie, etsen, glasramen, mozaïeken, keramiek en decors. Het aangeboden kunstwerk is zorgvuldig gecontroleerd op originaliteit, authenticiteit, authenticiteit en staat van bewaring. Bezichtiging en afhaling ter plaatse op elk moment mogelijk. De foto wordt verzonden na ontvangst van de betaling. & Nbsp; BIJ AANKOOP VAN MEERDERE ARTIKELEN, WORDEN DE VERZENDKOSTEN SLECHTS EENMAAL GEFACTUREERD ALS DE GEKOCHTE ARTIKELEN IN ÉÉN PAKKET KUNNEN WORDEN VERZONDEN! DE HOOGSTE VERZENDKOSTEN ZIJN INCLUSIEF EENMAAL DE HOOGSTE VERZENDKOSTEN!
ConditieNieuwstaat

In nieuwstaat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Piero Dorazio (1927-2005)

ItaliaansItaliaansAlle items van deze kunstenaar (4)
Geplaatst door  Laureano
FA. (2)

Lid sinds 2009
211 verkochte items
Alle items van deze verkoper (48)
Pinterest
55.5 cm
78.5 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:31-07-2022 om 16:05
Eindtijd:14-08-2022 om 22:11
Openingsbod € 205
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieKöln, Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.