Pierre Alechinsky - Crevette er salade

Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!
Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!Pierre Alechinsky - Crevette er salade kopen? Bied vanaf 1450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pierre Alechinsky (1927)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1969
Techniek Litho
Drager Geschept Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 53 x 75 cm (h x b)
Incl. lijst 75 x 96 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 100
Prachtig ingelijste litho van Pierre Alechinsky, het nog enige levende lid van de CoBrA beweging. dit werk is in uitstekende staat & met de hand gesigneerd en getiteld. 

Het werk is professioneel nieuw ingelijst met dubbel passe-partout en witte stevige houten lijst.

Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Middelkerke, België
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .