Pierre Alechinsky - Linolitho

Pierre Alechinsky - Linolitho kopen? Bied vanaf 975!
Pierre Alechinsky - Linolitho kopen? Bied vanaf 975!Pierre Alechinsky - Linolitho kopen? Bied vanaf 975!Pierre Alechinsky - Linolitho kopen? Bied vanaf 975!Pierre Alechinsky - Linolitho kopen? Bied vanaf 975!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pierre Alechinsky (1927)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1970
Techniek Litho
Drager Geschept Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 28 x 35 cm (h x b)
Incl. lijst 48 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 99
Prachtige litho van CoBrA artiest Pierre Alechinsky uit de Linolitho reeks. Het werk is met de hand gesigneerd en genummerd op 99 door de artiest zelf.

Het werk zit in een gloednieuwe zwarte houten lijst met dubbel passe-partout. Dit werd professioneel uitgevoerd en het werk is klaar om op te hangen.

Alechinsky is het nog enige levende lid van de CoBrA beweging waartoe ook Karel Appel, Corneille, Dotremont en Lindström behoorden.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Middelkerke, België
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .