Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE

Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!
Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!Pierre Alechinsky - SET van 5 Kleurenoffset-litho,s uit de FLYING OBJECT SERIE kopen? Bied vanaf 69!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pierre Alechinsky (1927)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1978
TechniekOffset
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen78 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Zeer bijzondere offset-litho,s op gesatineerd papier. Deze werken zijn vervaardigd in de U.S.A. door de uitgever van Alechinsky na het drukken van de handgesigneerde exemplaren. Op deze offsets zit dus net zoveel inkt als op de serie-uitgave. De handtekening van Alechinsky is onder het werk gezet en is dus meegedrukt. De Offset-litho,s zijn uit 1978 en gemaakt van de originele platen.
De titels zijn: Paris Flying Object--Great Flying Object--Galactic Flying Object--Worldly Flying Object en Invisible Flying Object. De afmeting is 78 x 48 cm in nieuwstaat.
De oplage is 100 exemplaren ,de werken zijn ongenummerd.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 13d 22u 10m 46s
Openingsbod€ 69
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieSNEEK,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd30-3-2023 om 7:59
Eindtijd13-4-2023 om 21:13
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.