Piet Tuytel - Metalen sculpturen: Key series - 1998

Piet Tuytel - Metalen sculpturen: Key series - 1998 kopen? Bied vanaf 799!
Piet Tuytel - Metalen sculpturen: Key series - 1998 kopen? Bied vanaf 799!Piet Tuytel - Metalen sculpturen: Key series - 1998 kopen? Bied vanaf 799!Piet Tuytel - Metalen sculpturen: Key series - 1998 kopen? Bied vanaf 799!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piet Tuytel (1956)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 1998
Techniek Aluminium
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Afmetingen 26.5 x 13.5 x 14 cm (h x b x d)
Gesigneerd Handgesigneerd
Metalen sculptuur, bestaande uit twee delen van Piet Tuytel. Titel: Key series. Jaar: 1998. Oplage: No 11. Afmetingen per beeld: H26.5 x b13.5 x d14cm. De sculpturen zijn beide gesigneerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild. 

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met een kleine kunstkoerier(Swift).


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Piet Tuytel (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6437 verkochte items
Alle items van deze verkoper (739)
13.5
26.5
14