Pieter Alewijns - Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros - Verkocht

Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!
Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!Pieter Alewijns - gemengde grafische technieken - Minotauros kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Alewijns (1954)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Prachtig grafisch werk van Pieter Alewijns, vervaardigd in diverse hoog - en diepdruktechnieken, op Hahne Mühle papier. De kleuren zijn sprankelender dan op de foto's tot uiting komt, met name de goudkleurige delen. Afgebeeld is een man met stierenkop, Minotauros. Het werk vermeldt geen titel. Op de achterzijde bevindt zich het colofon, met de handtekening van de kunstenaar, jaartal 1993 en de oplage (23 / 35). Het werk beslaat het hele blad, er is geen witmarge. De afmeting is ongeveer 65 x 50 cm. De conditie is goed, aan de randen zijn enkele kreuken (zie foto). Het werk is niet ingelijst.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd12-9-2016 om 16:32
Eindtijd26-9-2016 om 16:32
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken