Pieter de Baillu - Gravure, Gebed op de Olijfberg, naar Peter Paul Rubens - Verkocht

Pieter de Baillu - Gravure, Gebed op de Olijfberg, naar Peter Paul Rubens kopen? Bied vanaf 180!
Pieter de Baillu - Gravure, Gebed op de Olijfberg, naar Peter Paul Rubens kopen? Bied vanaf 180!Pieter de Baillu - Gravure, Gebed op de Olijfberg, naar Peter Paul Rubens kopen? Bied vanaf 180!Pieter de Baillu - Gravure, Gebed op de Olijfberg, naar Peter Paul Rubens kopen? Bied vanaf 180!Pieter de Baillu - Gravure, Gebed op de Olijfberg, naar Peter Paul Rubens kopen? Bied vanaf 180!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pieter de Baillu (1613-1660)
TypePrenten voor 1900
Periode< 1800
TechniekGravure
DragerPapier
OnderwerpReligieus
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen35.5 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd

Naar Peter Paul Rubens (1577-1640)


Een exemplaar van dit werk is opgenomen in de collectie van het British Museum in Londen.

 

Bovengenoemde afmetingen zijn de bladmaat van de gravure. 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat, met enkele vlekjes en verkleuren wat logisch is gezien de leeftijd. Doch in de hoek linksonder een scheurtje welke gefixeerd is, als ook een scheurtje langs de onderste rand rechts. Het achterblad waarop het werk bevestigd is is sterk vergeeld en heeft enkele scheurtjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pieter de Baillu (1613-1660)

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48274 verkochte items
Alle items van deze verkoper (639)
Pinterest
30 cm
35.5 cm
Dit item is verkocht voor 207,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:19-03-2020 om 09:50
Eindtijd:06-05-2020 om 08:28
Biedingen (1)
ofke
06 mei / 00:08
€ 180
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.