• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak

Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak kopen? Bied vanaf 125!

Dit item is verkocht Toon item

Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 125,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak kopen? Bied vanaf 125!
Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak kopen? Bied vanaf 125!Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak kopen? Bied vanaf 125!
Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak kopen? Bied vanaf 125!Pieter Dupont, ets: Gezicht op Damrak kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (153)

Lid sinds 2011
4931 verkochte items
Alle items van deze verkoper (189)
  • Pieter Dupont (1870-1911)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Kunstenaar: Pieter Dupont

Techniek: Ets

Gesigneerd: Nee

Titel: Gezicht op Damrak. Het Damrak met ingang van de Haringpakkerssteeg
 

Drie aangemeerde tjalken, met rechts een steiger. Van rechts komt een door twee paarden getrokken vrachtwagen aangereden. Op de achtergrond Damrak 8-16. Tussen de nummers 12 en 14 de ingang van de Haringpakkerssteeg. Voorstelling in spiegelbeeld. Techniek: ets op zink.

Jaar: 1895

Afmetingen litho: 24 x 44 cm

Afmetingen inclusief lijst: 51 x 74 cm

Ingelijst: Ja

Conditie:
In goede staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden  met Postnl .De kosten voor een aangetekende en verzekerde (geen glasschade) bedragen 15 euro voor Nederland en 25 euro voor België. Afhalen kan in Naaldwijk op afspraak zonder extra kosten.


Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 125,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:16-08-2013 om 16:22
Eindtijd:30-08-2013 om 16:22

Biedingen (1):

tverbeek
19 aug. / 10:12
€ 125
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.