• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide

Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 18,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide kopen? Bied vanaf 1!Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide kopen? Bied vanaf 1!Pieter Holstein: Handgekleurde ets, Landschap met blauwe piramide kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37065 verkochte items
Alle items van deze verkoper (177)
  • Pieter Holstein (1934)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Landschap met blauwe piramide
Jaartal: Onbekend
Afmetingen lijst: 50,5 cm x 65,5 cm 
Oplage: 10/50 (let op: wijkt af van oplagenummer op de foto)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ingekleurde ets op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat.

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout: 
Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQRW

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 18,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:17-06-2016 om 16:50
Eindtijd:26-06-2016 om 16:50

Biedingen (9):

Wdeback
26 jun. / 16:41
€ 18
KeesM
26 jun. / 16:41
€ 18
Wdeback
26 jun. / 14:00
€ 16
guust
18 jun. / 19:14
€ 14
Wdeback
18 jun. / 17:02
€ 12
Braamberg
18 jun. / 17:02
€ 11
Braamberg
18 jun. / 17:01
€ 9
Wdeback
18 jun. / 17:01
€ 7
Braamberg
17 jun. / 17:11
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.