Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new

Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!
Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!Brooch in 950/-. platin from Heinrich & Denzel, with brillant, condition as new kopen? Bied vanaf 780!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekPlatina
StijlMerksieraden
OnderwerpBroche
Afmetingen10.7 cm x 0.5 cm (h x b)
Gewicht12.5 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
De huidige broche is gemaakt in 950/-. Bewerkt in platina en bevat een briljant geslepen diamant van 0,19 ct. in de kwaliteit Top-Wesselton (FG) en VS (zeer kleine insluitsels).

Dit sieraad is een origineel van de bekende platinafabrikant Heinrich & Denzel, een overeenkomstig keurmerk van deze fabrikant is op de broche aangebracht.

Het ontwerp van deze broche is even simpel als bijzonder. De uitstraling van dit sieraad is zeer elegant en overtuigt met een tijdloze en moderne stijl.

Het gematteerde oppervlak maakt deze broche zeer nobel, de hooggepolijste incisie, die de diamant vasthoudt, vertegenwoordigt een prachtig contrast en ondersteunt de diamant met zijn heldere en heldere reflectie.

De lengte en hoogwaardige afwerking maken dit sieraad tot een zeldzame en stijlvolle blikvanger.

De mechanica is, net als het gehele fabricageproces, van hoge kwaliteit.

De broche weegt 12,5 gram.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (320)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
0.5 cm
10.7 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd17-3-2023 om 10:48
Eindtijd26-3-2023 om 23:00
Openingsbod € 780
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.