Wim Mast de Gooijer - Potlood, Zonder titel (Zuil met vogel en muziekboek) - Ingelijst - Verkocht

Wim Mast de Gooijer - Potlood, Zonder titel (Zuil met vogel en muziekboek) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Wim Mast de Gooijer - Potlood, Zonder titel (Zuil met vogel en muziekboek) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Wim Mast de Gooijer - Potlood, Zonder titel (Zuil met vogel en muziekboek) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Wim Mast de Gooijer - Potlood, Zonder titel (Zuil met vogel en muziekboek) - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Wim Mast de Gooijer (1942)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1991
TechniekPotlood
DragerPapier
StijlRealistisch
IngelijstIngelijst
Afmetingen62 cm x 47.5 cm (h x b)
Lijst94.5 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Het blad is voorzien van twee (zichtbare) watermerken.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wim Mast de Gooijer (1942)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48187 verkochte items
Alle items van deze verkoper (689)
Pinterest
78 cm
94.5 cm
47.5 cm
62 cm
Dit item is verkocht voor 92,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-12-2020 om 14:49
Eindtijd:19-12-2020 om 21:09
Biedingen (1)
hebjeniet
19 dec. / 19:29
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.