• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo.

Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!
Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!Rafael Bartolozzi - Litho, Titel. Sin titulo. kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Rafael Bartolozzi (1943-2009)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen75 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage118/125


BARTOLOZZI LOZANO, RAFAEL (Pamplona 1943 – Tarragona, 2009) Tekenaar, graveur, schilder, beeldhouwer en performancekunstenaar.
Hij behoort tot de generatie van de jaren zestig, bestaande uit heel verschillende kunstenaars maar gehecht aan het herstel van figuratie en popart.
In 1962 begon hij met Fine Arts aan de Universiteit van Barcelona en begon hij te exposeren in Sala Gaspar. In het begin was hij gefascineerd door de abstractie van Millares, Saura en Tàpies.
Vanaf de jaren zestig keerde hij terug naar de figuratie en werd een van de leidende vertegenwoordigers van de popart in Spanje.
In de jaren tachtig neigde hij sporadisch naar het Informalisme; zonder het conceptuele en objectieve aspect van zijn werk te vergeten. Hij was de regisseur en maker, samen met Joan Abelló, van de Joan Brossa National Prize for Visual Poëzie. Zijn werk is aanwezig in de belangrijkste musea voor Hedendaagse Kunst.
ConditieGoed


In goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rafael Bartolozzi (1943-2009)

SpaansSpaansAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  duif
FA. (48)

Lid sinds 2018
1411 verkochte items
Alle items van deze verkoper (119)
Pinterest
56 cm
75 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-08-2022 om 23:25
Eindtijd:08-09-2022 om 22:09
Openingsbod € 35
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar, Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.