Reinhoud D'Haese - Litho

Reinhoud D'Haese - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Reinhoud D'Haese - Litho kopen? Bied vanaf 50!Reinhoud D'Haese - Litho kopen? Bied vanaf 50!Reinhoud D'Haese - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Reinhoud D'Haese (1928-2007)
TypePrenten & Uitgaves
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
StijlModern
OnderwerpNaakt
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen24 cm x 19 cm (h x b)
Passe-partout40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Litho van Reinhoud D'Haese. Jaar: 1959. Titel: Hommage à Raoul Dufy en André Marchand. Afmetingen incl passe-partout: H40 x b30cm. Afmetingen voorstelling: H24 x b19cm. Het werk is in de druk gesigneerd door de kunstenaar. Het werk komt uit Derrière le  Miroir.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Reinhoud D'Haese (Geraardsbergen, 1928 - Parijs, 1 juli 2007) was een Vlaams beeldhouwer, tekenaar en graficus, die zijn naam vanaf 1960 beperkt heeft tot zijn voornaam Reinhoud. Hij was de broer van de beeldhouwers Begga D'Haese en Roel D'Haese.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit binnenkort 19u 50m 34s
Openingsbod€ 50
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd21-3-2023 om 16:47
Eindtijd31-3-2023 om 19:15
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.