• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (2)

Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!)

Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!
Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!Reinier Zeeman - Ets en droge naald, Een Sammoreus (incl. boek!) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44020 verkochte items
Alle items van deze verkoper (439)
  • Reinier Zeeman (1623-1664)
TypeGrafiek tot 1900
Jaartal1652
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen13.5 cm x 24.5 cm (h x b)
Lijst23 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Ets met droge naald uit ca. 1652-1654, door Reinier Zeeman, uit het boek Verscheyde Schepen en Gesichten van Amstelredam.


Watermerk: 7-puntige zotskap
Onbekend verzamelaarsstempel
Bij dit werk zit een latere uitgave (1970) van het boek, waar deze ets ook in vermeld staat (nr. b 9).

Het Rijksmuseum in Amsterdam is in bezit van eenzelfde exemplaar.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieZeer Goed

Zeer goede conditie gezien leeftijd, miniem gaatje linksboven de zeilen. 

De marges zijn bijgeknipt tot op het kader van de ets. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Reinier Zeeman (1623-1664)

Alle items van deze kunstenaar(1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44020 verkochte items
Alle items van deze verkoper (439)
Pinterest
Ets 1652
33 cm
23 cm
24.5 cm
13.5 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-06-2022 om 08:51
Eindtijd:12-06-2022 om 20:37
Openingsbod€ 200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.