Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) - Verkocht

Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!
Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!Jos Speybrouck - Rijk geïllustreerde Bijbelsche Geschiedenis (door Dr. Jos Keulers) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jos Speybrouck (1891-1951)
TypeKunstboeken
Jaartal1931
TechniekBoek met Originele Grafiek
OnderwerpReligieus
Afmetingen36 cm x 28 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Mooi groot boek uit 1931, getiteld Bijbelsche Geschiedenis door Dr. Jos Keulers en rijk geïllustreerd met grote houtsnedes en initialen door Jos Speybrouck.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Goede conditie gezien leeftijd, maar met gebruikssporen, vergeling en foxing met een enkel scheurtje/ezelsoortje hier en daar.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jos Speybrouck (1891-1951)

BelgischBelgischAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (331 )

Lid sinds 2010
47076 verkochte items
Alle items van deze verkoper (568)
Pinterest
28 cm
36 cm
Dit item is verkocht voor 42,55 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-06-2022 om 10:54
Eindtijd:19-06-2022 om 19:46
Biedingen (10)
gafi
19 jun. / 09:24
€ 37
xtraterrestra
19 jun. / 09:24
€ 32
gafi
19 jun. / 09:24
€ 30
xtraterrestra
19 jun. / 09:23
€ 25
gafi
19 jun. / 09:23
€ 20
xtraterrestra
18 jun. / 14:05
€ 15
gafi
14 jun. / 08:28
€ 10
Creceveur
14 jun. / 08:10
€ 5
gafi
13 jun. / 10:53
€ 3
Creceveur
09 jun. / 10:34
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.