Rik van Iersel - olieverf op doek: "Uhu uil" - 1997

Rik van Iersel - olieverf op doek: "Uhu uil" - 1997 kopen? Bied vanaf 895!
Rik van Iersel - olieverf op doek: "Uhu uil" - 1997 kopen? Bied vanaf 895!Rik van Iersel - olieverf op doek: "Uhu uil" - 1997 kopen? Bied vanaf 895!Rik van Iersel - olieverf op doek: "Uhu uil" - 1997 kopen? Bied vanaf 895!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rik van Iersel (1961)
TypeSchilderij
Jaartal1997
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Olieverf op doek van Rik van Iersel uit 1997. Titel: "Uhu uil". De kunstenaar die graag de wereld zelf had uitgevonden. Maar er was iemand hem voor..... 
 Afmetingen doek: H100 x b120cm. 
Het werk is, links onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.
Collectie: Gies Pluim.

Na aankoop kan het werk, kan het worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen is zeer ruim bij vooruitbetaling. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via een kleine kunstkoerier(Swift).


Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Rik van Iersel is autodidact. Hij heeft een reeks exposities achter zich, waarbij telkens eigenzinnige catalogi verschenen. Van Iersel is zeer nieuwsgierig naar materialen, naar media en naar het leven zelf. Als achttienjarige ontwerpt hij affiches voor popconcerten van de Effenaar. Hij tekent strips, drumt in Der Junge Hund en maakt zijn eerste grote kleurrijke expressionistische schilderijen. “Niets is van mij, alles komt van iets of iemand” zijn woorden van Rik van Iersel die zijn fascinatie illustreren voor de wereld om hem heen en deze fascinatie uit hij in zijn werk.


ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rik van Iersel (1961)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (15)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (178)

Lid sinds 2011
5705 verkochte items
Alle items van deze verkoper (290)
120 cm
100 cm
Openingsbod € 895
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 17:00
Eindtijd5-6-2023 om 22:22
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.