Rik van Iersel - groot olieverf op doek: 1996

Rik van Iersel - groot olieverf op doek: 1996 kopen? Bied vanaf 699!
Rik van Iersel - groot olieverf op doek: 1996 kopen? Bied vanaf 699!Rik van Iersel - groot olieverf op doek: 1996 kopen? Bied vanaf 699!Rik van Iersel - groot olieverf op doek: 1996 kopen? Bied vanaf 699!Rik van Iersel - groot olieverf op doek: 1996 kopen? Bied vanaf 699!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rik van Iersel (1961)
TypeSchilderij
Jaartal1996
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen120 cm x 150 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Olieverf op doek van Rik van Iersel. Jaar: 1996. Afmetingen doek: H100 x b80cm.
Het werk is, rechts onder, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand.
Verzending: Het werk kan worden verzonden per koerier(Swift) naar België en Nederland.


Rik van Iersel
Nederlandse kunstenaar, autodidact, geboren in Maastricht 18-08-1961, woont en werkt in Eindhoven.
Hij heeft een reeks exposities achter zich, waarbij telkens eigenzinnige catalogi verschenen. Van Iersel is zeer nieuwsgierig naar materialen, naar media en naar het leven zelf. Als achttienjarige ontwerpt hij affiches voor popconcerten van de Effenaar. Hij tekent strips, drumt in Der Junge Hund en maakt zijn eerste grote kleurrijke expressionistische schilderijen die meteen tot een solo-expositie bij Galerie Willy Schoots leiden. In de jaren die volgen exposeert Rik van Iersel in Amsterdam, Berlijn, Hamburg, New York en San Francisco.
Het werk van Rik van Iersel is expressionistisch te noemen, namelijk het uitdrukking geven aan een in het innerlijk van de kunstenaar gevormde beeld van een tastbare realiteit of toestand. Het persoonlijke aspect dat hieraan ten grondslag ligt maakt het moeilijk om kunstenaars onder één noemer te scharen. Rik van Iersel ontwikkelt zijn eigen handschrift, maar zijn stijl blijft onderhevig aan veranderingen. Hij werkt snel en spontaan. Het schilderen voltrekt zich als een proces waarin continu vormen ontstaan die ideëen en herinneringen oproepen. Van Iersel is een traditioneel schilder in onderwerp en techniek. Hij laat zich vaak leiden door thema's die eeuwenlang in de kunst

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rik van Iersel (1961)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (16)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (178)

Lid sinds 2011
5715 verkochte items
Alle items van deze verkoper (295)
150 cm
120 cm
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 16:20
Eindtijd5-6-2023 om 21:52
Openingsbod € 699
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.