Rob de Haan - Rob de Haan Boerenlandschap Olieverf op doek Boerenlandschap

Rob de Haan Boerenlandschap Olieverf op doek Boerenlandschap kopen? Bied vanaf 125!
Rob de Haan Boerenlandschap Olieverf op doek Boerenlandschap kopen? Bied vanaf 125!Rob de Haan Boerenlandschap Olieverf op doek Boerenlandschap kopen? Bied vanaf 125!Rob de Haan Boerenlandschap Olieverf op doek Boerenlandschap kopen? Bied vanaf 125!Rob de Haan Boerenlandschap Olieverf op doek Boerenlandschap kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rob de Haan
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Mooie treffende voorstelling van Rob de Haan van een boerenlandschap
Olieverf op doek, afm.60x80cm en met lijst 100 x 80 cm
Gesigneerd linksonder.
(Rob de Haan is een uitbundig kunstschilder colorist, autodidact.
Deze Loosdrechtse kunstschilder is geboren in Hilversum op 12 juni 1943, ontwikkelde hij zich al op jeugdigde leeftijd tot een ambachtelijke kunstschilder, in de traditie van de Haagse School. Geworteld in het Gooise landschap vond hij aan het begin van zijn carrière inspiratie in zijn directe omgeving. In de voetsporen van de Larense schilders onstonden zijn schilderijen, waarin de natuur het overheersende thema zou blijven.
Rob de Haan schildert stemmingen, emotie en sfeer, maar het is vooral de spanning die zijn werk zo interessant maakt, en iedere keer opnieuw de kunstminnaar blijft verwonderen.

Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd3-9-2017 om 8:54
Eindtijd18-9-2017 om 3:54
Openingsbod € 125
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRijnsburg,  Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.