Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst - Verkocht

Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Roelof Wildeboer - Olieverf op doek, Boerenerf - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roelof Wildeboer (1902-1989)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen48.5 cm x 68.5 cm (h x b)
Incl. lijst70 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQTWI

ConditieZeer Goed
Lichte craquelé (geen verfverlies).
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Roelof Wildeboer (1902-1989)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49795 verkochte items
Alle items van deze verkoper (226)
90 cm
70 cm
68.5 cm
48.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd11-6-2019 om 17:57
Eindtijd17-6-2019 om 21:24
Biedingen (8)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.