Ron Ekkelenkamp - ACRYL 'Portret Marko Fondse' - ingelijst - 61B - Verkocht

Ron Ekkelenkamp - ACRYL 'Portret Marko Fondse' - ingelijst - 61B kopen? Bied vanaf 1!
Ron Ekkelenkamp - ACRYL 'Portret Marko Fondse' - ingelijst - 61B kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ron Ekkelenkamp (1943)
TypeSchilderij
Jaartal1981
TechniekAcryl
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen51 cm x 61 cm (h x b)
Incl. lijst71 cm x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Marko Fondse was een begaafde jongen uit een arm, sektarisch religieus milieu waarin hij nauwelijks met cultuur in aanraking kwam. Al op jonge leeftijd koos Fondse ervoor muzieklessen te nemen: piano en viool. Bovendien ‘verslond hij ook ieder boek dat hij in handen kreeg’. Tijdens een langdurige depressie eind jaren zeventig raadde een psychiater hem aan ‘te stoppen met zijn literaire werk en alleen nog aan muziek te doen’. Voorheen was hij een man geweest ‘die elke bouwvakker onder de tafel dronk, die exuberant feest kon vieren en dan de sirtaki danste’. Marko Fondse en Ron kende elkaar uit Griekenland.

Ron (Jitze Douwe Jan Ronald) Ekkelenkamp (Enschede 1943 - 2017 Sifnos - Griekenland) aquarellist, schilder, tekenaar. Opleiding AKI (Academie voor Kunst en Industrie, Enschede) docent: Johan Hendrik (Johan) Haanstra. 

Bij verzenden wordt het glas verwijderd.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
ConditieGoed

Breukje in het glas.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ron Ekkelenkamp (1943)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Zaansgroen
FA. (27)

Lid sinds 2017
676 verkochte items
Alle items van deze verkoper (139)
81 cm
71 cm
61 cm
51 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 15:29
Eindtijd14-2-2023 om 22:51
Biedingen (7)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.