• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). - Verkocht

Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 50,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!
Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5). kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door 
FA. 

Lid sinds
verkochte items
Alle items van deze verkoper ()
  • Ron Watts (1947)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Ron Watts, de meester op de vierkante millimeter. LET OP! U koopt hier vijf (5)  verschillende gouaches van deze meester voor de prijs van één (1). Toenmalige verkoopprijs was Fl. 425,00 (guldens per stuk)

Titel: 5 Verdedigingswerken
Jaartal: 1980
Afmetingen beeld: 7 cm
Oplage: Unicas
Gesigneerd: Ja, handgeschreven
Materiaal: Gouaches op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat.
 

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Stichting Dirkje Kuik te Utrecht. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving. Wij hanteren een verzendtermijn van 7 tot 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Meerdere aankopen bij de Stichting Dirkje Kuik collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden.)

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken.


Garantie:
Dit werk wordt door Stichting Dirkje Kuik gegarandeerd, en is afkomstig uit de privé collectie van Dirkje Kuik, tenzij anders vermeld.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan bij Stichting Dirkje Kuik te Utrecht, op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Verzendopties:

 

Nederland : vanaf 12,50 euro

België         : vanaf 20,00 euro

 

 Afhankelijk van gewicht en soort gewenste verzending (gebruik de button : “Vraag de Verkoper”).

 

qqluis

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ron Watts (1947)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door 
FA. 

Lid sinds
verkochte items
Alle items van deze verkoper ()
Pinterest
Dit item is verkocht voor 50,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:10-11-2015 om 14:14
Eindtijd:15-11-2015 om 14:14
Biedingen (3)
vuursteen
13 nov. / 14:01
€ 50
billy10
11 nov. / 12:13
€ 45
Gnav
10 nov. / 22:01
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.