• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade

Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!
Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!Ronald Terpstra - zicht op Venetie met gondels en wandelende personen op de kade kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  KunstkamerZuidoost
FA. (16)

Lid sinds 2012
643 verkochte items
Alle items van deze verkoper (16)
  • Ronald Terpstra (1948)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen46 cm x 60 cm (h x b)
Lijst68 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ronald Terpstra, geboren in 1948 te Amsterdam, kwam op zijn vijftiende jaar al in contact met de Amsterdamse schilder Jan Korthals die hem erg stimuleerde. Hij ontving na zijn eindexamen gymnasium zijn opleiding aan de Rijksacademie van beeldende kunsten te Amsterdam, waar hij onder andere les kreeg van de schilder Arie Kater.

Tijdens zijn academietijd werd hem de Uriotprijs voor schilderkunst en de Kunstprestatieprijs van de Gemeente Amsterdam toegekend. Ook werd hij reeds toen als lid aangenomen van de kunstenaarsverenigingen “Arti et Amicitiae” , “de Onafhankelijken” en “Sint-Lucas”, waarmee hij sinds 1970 jaarlijks exposeerde in het Stedelijk Museum. Hij kreeg tevens adviezen van de bekende portretschilder Sierk Schröder.

Hoewel in de eerste plaats een portret-en figuurschilder is Terpstra ook gefascineerd door het landschap, bloemstillevens en onderwerpen uit de muziekwereld en het circus.

* Lees het artikel uit het boek “Hedendaagse Portretkunst” door Hans Redeker

Vanwege het formaat alleen af te halen of verzending per koerier op kosten van koper.

Dit schilderij is ooit ten geschenke gegeven door de schilder.ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ronald Terpstra (1948)

Alle items van deze kunstenaar(2)
Geplaatst door  KunstkamerZuidoost
FA. (16)

Lid sinds 2012
643 verkochte items
Alle items van deze verkoper (16)
Pinterest
71 cm
68 cm
60 cm
46 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-05-2022 om 11:13
Eindtijd:10-06-2022 om 21:41
Openingsbod€ 225
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam, Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.