Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos -

Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!
Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!Rostislas Loukine - Russische boerenfamilie in het bos - kopen? Bied vanaf 444!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rostislas Loukine (1904-1988)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1943
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 50 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst 69 x 79 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
olieverf op doek, gesigneerd en gedateerd 1943 rechts onderin, in goede conditie, met paar kleine reparaties, afmetingen lijst 79x69 cm, zonder lijst 60x50 cm, provenance prive verzameling in Amsterdam.
Rostislas Loukine of Rostislas Lukin (in het Russisch: Ростислаc Владимирович Лукин, Rostislas Vladimirovitch Loukine), geboren op 29 juli 1904 in Belgorod en overleden op 14 december 1988 in Bar-sur-Aube, is een Russische schilder die naar Parijs emigreerde en vervolgens naar Brussel.

Een klein stukje van de Russische ziel van Rostislav Loukine (1904-1988) leeft nog steeds voort in Arsonval, dat een museum heeft gewijd aan de schilder die Russisch van geboorte was, Belg van nationaliteit maar Frans van hart, zoals hij graag zei. Het werk van Loukine is bevolkt met grote heilige figuren en iconen, scènes uit traditionele Russische verhalen en legendes, portretten zoals die van Bachelard, stillevens en landschappen. Olieverf op doek, gouaches en aquarellen in klein of monumentaal formaat – vijftig in totaal – sieren de drie zalen van het museum die door de kleine gemeente Arsonval aan hem zijn gewijd.
Conditie
ConditieGoed
in goede conditie met paar kleine reparaties
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 29,00
Naar Duitsland € 29,00
Europese Unie € 29,00
Wereldwijd € 59,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Rostislas Loukine (1904-1988) 

Frans FransRussisch Russisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  BarbizonArt
Lid sinds 2019
27 verkochte items
Alle items van deze verkoper (6)
79 cm
69 cm
60 cm
50 cm