• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Rudolf Hoflehner - Herabsteigende Figur.

Rudolf Hoflehner - Herabsteigende Figur. kopen? Bied vanaf 100!
Rudolf Hoflehner - Herabsteigende Figur. kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Rudolf Hoflehner (1916-1995)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1965
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65.5 cm x 49.0 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage50
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Aflopend figuur 1965. Originele kleurenlithografie op steen in blauw en zwart. Gedrukt op vergépapier van B F K Rives. Formaat: 65,5 x 49,0 cm op 76,5 x 56,5 cm, oplage van 50. Kopie: 4/50. Met de hand genummerd en gesigneerd. Drukker Emil Matthieu, Zürich. Lit .: Rudolf Hoflehner, KRIEAUER KREATUREN, oeuvrecatalogus van etsen en litho's 1965 - 1970 Kristian Sotriffer, WVZ nr. 3 van de litho's, ill. P. 74. Nieuwstaat. BETALING MET PAYPAL MOGELIJK! Het aangeboden kunstwerk is zorgvuldig gecontroleerd op originaliteit, authenticiteit, authenticiteit en staat van bewaring. Rudolf Hoflehner wist in de jaren vijftig en zestig internationale aandacht te trekken door zijn consistente artistieke werk. Na in Linz en Wenen te hebben gewerkt, werd hij in die tijd benoemd tot lid van de kunstacademie van Stuttgart. Terwijl het sculpturale werk van de kunstenaar in de beginperiode gepaard ging met een grote verscheidenheid aan grafische werken, was er aan het einde van de jaren zestig volledige concentratie op het tweedimensionale: vanaf die jaren wendde Hoflehner zich volledig tot de wereld van kleuren en lijnen in de schilderkunst. en afbeeldingen. Bezichtiging en afhaling op locatie op elk moment mogelijk. & Nbsp; BIJ AANKOOP VAN MEERDERE ARTIKELEN, WORDEN DE VERZENDKOSTEN SLECHTS EENMAAL GEFACTUREERD ALS DE GEKOCHTE ARTIKELEN IN ÉÉN PAKKET KUNNEN WORDEN VERZONDEN! DE HOOGSTE VERZENDKOSTEN ZIJN INCLUSIEF EENMAAL DE HOOGSTE VERZENDKOSTEN!
ConditieNieuwstaat

In perfecte staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rudolf Hoflehner (1916-1995)

DuitsDuitsAlle items van deze kunstenaar (16)
Geplaatst door  Laureano
FA. (2)

Lid sinds 2009
211 verkochte items
Alle items van deze verkoper (48)
Pinterest
49 cm
65.5 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:31-07-2022 om 15:51
Eindtijd:14-08-2022 om 21:07
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieKöln, Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.