Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret

Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!
Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!Rudolf van Hees - Titel onbekend | portret kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Rudolf van Hees
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen63.5 cm x 48.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai en subtiel portret van Rudolph van Hees op kunstpapier. Gesigneerd op de achterzijde.
VERZENDING

Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Uit transparantie, en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Wij gaan hierbij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2023.
PASSE-PARTOUT
Bij verzenden zal het werk, tenzij het veilig mogelijk is, zonder passe-partout worden verzonden. Dit om het werk in een koker te kunnen verzenden. Mocht het werk toch graag inclusief passe-partout willen, geef dit dan even aan zodat wij hier rekening mee houden. Werken met papieren passe-partouts worden uiteraard wel samen verzonden.
VERPAKKINGSMATERIAAL
Om er zeker van te zijn dat uw werk in goede orde aankomt, zullen wij hem uiteraard netjes verpakken. De extra kosten van een verzendkoker bedragen €2. Bij aankoop van meerdere werken die in een koker verzonden kunnen worden, betaalt u uiteraard maar voor één koker. Bij ingelijst werk kunnen wij de kosten van beschermende profielen bij u in rekening brengen. In dat geval zullen wij dit ook vermelden bij het doorgeven van de totale kosten.
ConditieGoed

Golven in het papier die waarschijnlijk tijdens het opdrogen van de verf zijn ontstaan. Aantal veegjes en imperfecties.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rudolf van Hees

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Elitepauper
FA. (1)

Lid sinds 2022
25 verkochte items
Alle items van deze verkoper (40)
48.5 cm
63.5 cm
Sluit over 11d 18u 58m 27s
Openingsbod€ 35
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland
Veilinggegevens
Starttijd21-3-2023 om 17:43
Eindtijd4-4-2023 om 21:09
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.