Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015

Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015 kopen? Bied vanaf 450!
Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015 kopen? Bied vanaf 450!Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015 kopen? Bied vanaf 450!Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015 kopen? Bied vanaf 450!Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015 kopen? Bied vanaf 450!Seestück - handgesigneerd - digitale druk op plexiglas - limited edition - 2015 kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Armando (1929-2018)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Armando - 'Seestück'

 

Dit kavel betreft een recent uitgegeven werk van Armando, 2015. Komt uit een oplage van 25 exemplaren. Is gesigneerd en genummerd met zwarte onuitwisbare stift door Armando. De achterzijde van het glas is digitaal bedrukt, zeer mooie effecten in samenloop met de lichtspeling. Het kavel is inclusief de bijhorende sokkel in plexiglas. 

 

Galerieprijs: 680 euro voor het bedrukte plexiglas - 40 euro voor de sokkel. 

 

Let op: dit exemplaar verschilt qua nummering van het afgebeeld exemplaar. Het aangeboden object betreft exemplaar 18/25. Overigens is het object identiek aan het afgebeelde, het verkeert in absolute nieuwstaat, ongebruikt, originele plastic wrap enkel geopend om het object te inspecteren. Inclusief sokkel. 

 

Houd a.u.b. rekening bij het bekijken van de afbeeldingen dat er soms reflecties in het glas zichtbaar kunnen zijn. De impressie verandert naargelang de lichtintensiteit. Afbeelding 3 geeft de druk op de achterzijde weer, de signatuur en nummering bevinden zich op de voorzijde van het werk. 

 

Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden met 'track & trace'. Afhalen is eveneens mogelijk in de omgeving van Gent, België.

 

Neemt u gerust contact op voor verdere vragen of informatie.

 

Hieronder vindt u de details:

 

- Conditie: nieuwstaat

- Signatuur: met de hand in zwarte stift

- Genummerd: oplage van 25 exemplaren, exemplaar 18/25

- Techniek: digitale druk op plexiglas 

- Afmetingen: plexiglas - 50,0 x 60,0 cm; motief - 40,0 x 50,0 cm

- Plexiglazen sokkel: inclusief (conditie: nieuwstaat)

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd12-1-2017 om 11:11
Eindtijd26-1-2017 om 21:11
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.