SERIOUS REQUEST: Speciale veiling: Slakkengang (B)

Vergelijkbaar item plaatsen
  • Stichting KAT
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
Deze veiling is in opdracht van de Stichting KAT en ism kunstveiling.nl, ten bate van 3FM Serious Request, bekend van het glazen huis dat dit jaar in Eindhoven staat.

3FM Serious Request 2010 voert actie voor de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte. Zie voor meer informatie: www.3fm.nl

Stichting KAT staat voor stichting Kunst en Ambacht Ten Boer (Groningen) en is een kunstenaarscollectief uit Groningen. Zie voor meer informatie: www.stichtingkat.nl

U ziet hier 1 van de tien estafettekunstwerken van negen kunstenaars van Stichting KAT die, na een rondreis van negen maanden, worden geveild. De veiling is bedoeld om geld in te zamelen voor Weeskinderen door Aids, een actie van 3FM Serious Request/Het Glazen Huis in Eindhoven.

Klik voor de overige werken in deze veiling op "KAT" hierboven bij de contactgevens op deze pagina. 

De Estafettekunstwerken, een initiatief van Stichting KAT, zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen kunstenaars van verschillende disciplines. De werken zijn steeds naar een andere kunstenaar gegaan, die zijn eigen inbreng aan het werk heeft gegeven.

De volgende kunstenaars hebben een bijdrage geleverd (klik voor meer informatie op het tabblad "Stichting KAT" bovenaan deze omschrijving):
Hetty Boogholt, Schilderijen, fotografie. George van Engelen, Meubeldesign. Ingrid Onstenk, Beelden, installaties. Bertus/Margriet Hidding, Metaalobjecten, Herbert Koekkoek, Metaalkunst, Carolien Scholten, Boekbinden, Tiny Smit, Schilderijen, Annita Swaerts, Keramiek, Hanna van Wel, Schilderijen, Jet de Wilde, Schilderijen

Objectinformatie:

Titel: Slakkengang (B)
Afmetingen: 60cm x 100cm x 20cm
Materiaal: Gemengde techniek

Afhandeling:
Dit werk dient na afloop opgehaald te worden in Ten Boer of kan worden bezorgd. Bij bezorging betaalt u 60 euro extra kosten binnen Nederland. (m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en de Eilanden).

Extra informatie:
Voor extra informatie kunt u kijken op het tabblad van Stichting KAT en op de genoemde websites.

BIED NU VOOR EEN GEWELDIG DOEL OP DEZE PRACHTIGE KUNSTWERKEN!
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Stichting KAT


Geplaatst door  KAT
FA. 

Lid sinds 2010
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd14-12-2010 om 15:36
Eindtijd24-12-2010 om 13:36
Openingsbod € 250
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.