Siep van den Berg: Mooie collage. Hoor je het eens .... - Verkocht

Siep van den Berg: Mooie collage. Hoor je het eens .... kopen? Bied vanaf 70!
Siep van den Berg: Mooie collage. Hoor je het eens .... kopen? Bied vanaf 70!Siep van den Berg: Mooie collage. Hoor je het eens .... kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Siep van den Berg (1913-1998)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

In opdracht geveild:
(1-38-1)
 

Mooie collage van Siep van den Berg. De collage is gemaakt op de binnenkant van een zwarte stevige kaft van een (schets?)boek. Dus op karton. Aan de linkerkant zit nog een stukje van de rug van het boek. Dit kan eventueel weggesnede worden of onder passepartout gezet worden.

 

Titel: Hoor je het eens van een ander (als reactie op de tekst van Freek de Jonge).

Jaartal: 1996

Afmetingen: 28 cm x 21 cm

Gesigneerd: Handgesigneerd met potlood.

Ingelijst: Nee

Materiaal: Collage op karton

 

 


Conditie:

In zeer goede staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

 

Verzendkosten:

Dit werk kan verzonden worden voor 10 euro in een koker/pakket. Afhalen kan in Diemen op afspraak tijdens kantooruren zonder extra kosten.

Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

 

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:

Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.

Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

 

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

 

Bezichtigen:

Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

 

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd30-7-2012 om 14:54
Eindtijd6-8-2012 om 14:54
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.