Sieraden - Bicolor creoles in 14 karat (585) with brillants - modern & timeless

Bicolor creoles in 14 karat (585) with brillants - modern & timeless kopen? Bied vanaf 290!
Bicolor creoles in 14 karat (585) with brillants - modern & timeless kopen? Bied vanaf 290!Bicolor creoles in 14 karat (585) with brillants - modern & timeless kopen? Bied vanaf 290!Bicolor creoles in 14 karat (585) with brillants - modern & timeless kopen? Bied vanaf 290!Bicolor creoles in 14 karat (585) with brillants - modern & timeless kopen? Bied vanaf 290!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekGoud
OnderwerpOorbellen
Afmetingen1.5 cm x 0.5 cm (h x b)
Gewicht3.62 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Dit zijn oorbellen gemaakt van 14 karaat (585/-.) geel- en witgoud. Briljanten, briljant geslepen diamanten, met een gewicht van 0,15 ct. gebruikt in de kwaliteit Top Cape/ Tinted white (K) en VS-Si (zeer kleine insluitsels - kleine insluitsels).

Deze oorbellen behoren tot de categorie creools. De stijl is ontworpen om tijdloos en modern te zijn. Aan de voorzijde zijn witgouden elementen geïntegreerd, die de diamanten omsluiten door middel van een kanaalzetting. Bijzonder aan de grachtengordel is het ontbreken van goudstaven. De diamanten lijken te zweven, wat een spannende blikvanger is.

Het vergrendelingsmechanisme is klassiek en zeer comfortabel. De oorbel hoeft alleen maar samengedrukt te worden, waardoor de achterste lus over een inkeping springt en de oorbel stevig vastzit.

De verspringende structuur van de oorbel, die wordt versterkt door de witgouden elementen, geeft deze oorbel zijn moderne en speelse karakter.

De oorbellen wegen 3,40 gram en zijn zeer geschikt om langdurig te dragen zonder dat de oorbellen voor enig ongemak zorgen.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (263)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
7 verkochte items
Alle items van deze verkoper (29)
0.5 cm
1.5 cm
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 15:20
Eindtijd31-5-2023 om 21:52
Openingsbod € 290
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.