Sieraden - Classic figaro-cuban-chain bracelet in 14 Karat (585) yellowgold - as new - Verkocht

Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!
Dit item is verkocht Toon item
Sieraden

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!
Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!Classic figaro-cuban-chain bracelet in  14 Karat (585) yellowgold - as new kopen? Bied vanaf 440!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekGoud
StijlModern
OnderwerpArmband
Afmetingen20.5 cm x 0.4 cm (h x b)
Gewicht8.09 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Dit is een nieuwe Figaro tankarmband in 14 karaat (585/-.) geelgoud. De armband heeft een lengte van 20,5 cm en een breedte van 3,55 mm. Het goud vertoont een zeer lichtgele kleur en de armband is zeer gepolijst.

Het patroon heeft de klassieke kinkettingstructuur, maar wordt op regelmatige afstanden onderbroken door een mooie kettingschakel. De structuren zijn allemaal afgerond en kunnen het licht heel mooi weerkaatsen. De prachtige licht geelgouden kleur komt perfect tot uiting en de afgeronde structuren zijn zeer aangenaam op de huid.

De armband was zeer robuust en van hoge kwaliteit. De sluiting is een klassieke karabijnhaak, die even veilig als gebruiksvriendelijk is. De armband heeft een gewicht van 8,09 gram.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!

Onze sieraden worden alleen verzekerd verzonden. Er is geen transportrisico voor u.
ConditieNieuwstaat
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (263)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
7 verkochte items
Alle items van deze verkoper (29)
0.4 cm
20.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 15:19
Eindtijd31-5-2023 om 21:37
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.