Sieraden - Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new

Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!
Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!Ring in 14 Karat (585) Yellowgold with ruby and brillants - condition as new kopen? Bied vanaf 370!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode1945 t/m 1999
TechniekGoud
StijlArt Deco / Jugendstil
OnderwerpRing (dames)
Afmetingen2.1 cm x 1.8 cm (h x b)
Gewicht3.47 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Deze ring is gemaakt van 14 karaat (585/-.) geelgoud en er is een robijn met een gewicht van 0,84 ct in gezet. van zeer mooie kleur. Daarnaast 2 champagnekleurige diamanten met een diameter en gewicht van 3,5 mm en elk 0,16 karaat. De kwaliteit is VS1 (zeer kleine insluitsels 1) en Si (kleine insluitsels), het totale gewicht van de diamanten is 0,32 karaat.

De ring is op een zeer klassieke en tijdloze manier ontworpen, dus de robijn is in het midden van de zetting gewreven, terwijl een diamant links en rechts de look compleet maakt. De zetting is aan de achterkant opengelaten om de edelstenen veel licht te geven.

De zachte en afgeronde vormen van deze ring zorgen voor een zeer elegant effect. De afgeronde ringglans kan het licht prachtig opvangen en weerkaatsen met zijn lichtgeelgouden kleur.

De ring weegt 3,47 gram, de ringmaat is 51 of 16,2 mm in doorsnee. Wij bieden aan om deze ring gratis op maat te maken, neem hiervoor contact met ons op of gebruik de bestelnotities (bij de winkelwagen). U kunt ons contactformulier en telefoonnummer gebruiken of ons bezoeken in onze winkel in Augsburg. Maten van 47-56 zijn mogelijk bij deze ring. Houd er rekening mee dat als u wijzigingen aanbrengt, u een koopovereenkomst aangaat en de levertijd oploopt.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Leverbaar binnen Duitsland binnen 2-4 werkdagen.

Leverbaar in Oostenrijk binnen 2-8 werkdagen.

Volgens § 25a UStG is dit artikel onderworpen aan differentiële belastingheffing, de btw wordt niet op de factuur vermeld.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!

Onze sieraden worden alleen verzekerd verzonden. Er is geen transportrisico voor u.
ConditieNieuwstaat
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (263)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
7 verkochte items
Alle items van deze verkoper (29)
1.8 cm
2.1 cm
Openingsbod € 370
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd5-6-2023 om 10:32
Eindtijd14-6-2023 om 21:15
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.