Simon Vinkenoog - Krijttekening: En plein vol - 1993

Simon Vinkenoog - Krijttekening: En plein vol - 1993 kopen? Bied vanaf 150!
Simon Vinkenoog - Krijttekening: En plein vol - 1993 kopen? Bied vanaf 150!Simon Vinkenoog - Krijttekening: En plein vol - 1993 kopen? Bied vanaf 150!Simon Vinkenoog - Krijttekening: En plein vol - 1993 kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Simon Vinkenoog (1928-2009)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1993
Techniek Pastel/Krijt
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 44 x 44 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Krijttekening van Simon Vinkenoog. Titel: En plein vol. Jaar: 1993. Afmetingen blad: H44 x b44cm. Afmetingen voorstelling: H28 x b28cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid wordt, op aanvraag, gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Simon Vinkenoog (Amsterdam, 18 juli 1928 – aldaar, 12 juli 2009) was een Nederlands schrijver, dichter en voordrachtskunstenaar.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .