Judith Stolker - Sjabloondruk - 1993

Judith Stolker - Sjabloondruk - 1993 kopen? Bied vanaf 35!
Judith Stolker - Sjabloondruk - 1993 kopen? Bied vanaf 35!Judith Stolker - Sjabloondruk - 1993 kopen? Bied vanaf 35!Judith Stolker - Sjabloondruk - 1993 kopen? Bied vanaf 35!Judith Stolker - Sjabloondruk - 1993 kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Judith Stolker (1960)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1993
TechniekSjabloondruk
DragerPapier
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage5/100
Sjabloondruk van Judith Stolker uit 1993. Titel: Zonder titel. Deze sjabloondruk komt uit de Gelderse Grafiekmap 1993. Nummer: 5/100. Afmetingen blad: h65 x b50cm. Afmetingen voorstelling: H56.5 x b41cm. Het werk is linksonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Judith Stolker maakt werk in de disciplines schilderijen, tekeningen en grafiek. Aanvankelijk was haar stijl tamelijk expressief en schilderachtig, maar gaandeweg werd haar kunst steeds meer ingetogen en bedachtzaam. Haar aandacht gaat uit naar compositie en afgewogen kleurgebruik. Haar krachtige, heldere beelden hebben een poëtische lading.Bij onder meer het Museum Henriette Polak in Zutphen en het Museum voor Moderne Kunst Arnhem heeft Stolker haar werk tentoongesteld. Haar kunst is opgenomen in de collecties van bedrijven, instellingen en musea, waaronder het Museum Henriette Polak in Zutphen. Voor onder meer de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland heeft de kunstenaar opdrachten uitgevoerd.
ConditieGoed

In goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Judith Stolker (1960)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (32)

Lid sinds 2014
949 verkochte items
Alle items van deze verkoper (268)
Pinterest
50 cm
65 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:18-08-2022 om 15:49
Eindtijd:27-08-2022 om 20:03
Openingsbod € 35
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.