Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013

Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013 kopen? Bied vanaf 850!
Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013 kopen? Bied vanaf 850!Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013 kopen? Bied vanaf 850!Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013 kopen? Bied vanaf 850!Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013 kopen? Bied vanaf 850!Suzanne Hartmans - beschilderd hout in baklijst: "Connectie" - 2013 kopen? Bied vanaf 850!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Suzanne Hartmans (1969)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2013
Techniek Acryl
Drager Paneel
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 29 x 28 cm (h x b)
Incl. lijst 55 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.

Beschilderd hout in baklijst van Suzanne Hartmans. Titel: Connectie. Afmetingen: 55x55 cm (incl. lijst). Afmetingen voorstelling: H29 x B28cm. Het werk is gesigneerd, getiteld en gedateerd 2013 op de achterzijde. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild. 

Herkomst: Aangekocht in 2013 bij Galerie de Vierde Dimensie, Plasmolen. Galerieprijs: 1.900 euro.

Suzanne Hartmans (Beerta) maakt geometrische reliëfs in zwart-wit en kleur. In haar werk vormt het spel met de waarneming en de optische illusie een belangrijke rol.

Lijsten: Schade aan lijsten wordt niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is gebroken, wordt dit vermeld. Op foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. 

Na aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande (nabij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). Bij vooruitbetaling is de ophaaltermijn erg lang, d.w.z. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en indien mogelijk combineren met een bezoek aan één van bovengenoemde steden of aan het strand. Het werk kan ook verzonden worden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Suzanne Hartmans (1969) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6471 verkochte items
Alle items van deze verkoper (721)
55 cm
55 cm
28 cm
29 cm