Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection - Verkocht

Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!
Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!Swatch - Swatch Historical Olympic Games Collection kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Swatch (1983)
TypeDesign
Jaartal1994
Afmetingen41.5 cm x 31.5 cm x 5 cm (h x b x d)
GemerktGemerkt/Merksticker
De Swatch Historical Olympic Games Collection. De cassette bevat 9 horloges die samen 100 jaar Olympische Spelen representeren. Onder andere een horloge geïnspireerd door de Olympische Spelen in 1912 in Stockholm, die van Londen in 1948 en spelen van Moskou in 1980. De ontwerpen van de horloges zijn gebaseerd op de originele posters voor de evenementen. De horloges komen uit de series POP Swatch, Swatch Chrono, Swatch MusiCall, Swatch Automatic en Swatch Scuba 200. Swatch was in 1996 de officiële 'timekeeper and partner' van de Olympische Spelen in Atlanta.

Afkomstig uit een particuliere collectie.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

De meeste horloges zijn in nieuwstaat en ongedragen. 

St. Moritz 1928 en Moskou 1980 hebben enkele lichte gebruikssporen. 
De luxe cassette heeft lichte gebruikssporen. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Swatch (1983)

ZwitsersZwitsersAlle items van deze designer (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (331 )

Lid sinds 2010
47073 verkochte items
Alle items van deze verkoper (571)
Pinterest
31.5
41.5
5
Dit item is verkocht voor 287,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-09-2022 om 12:39
Eindtijd:19-09-2022 om 20:07
Biedingen (1)
aliajax
08 sep. / 16:09
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.