Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst - Verkocht

Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2200!
Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2200!Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2200!Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2200!Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2200!Tadashi Asoma - Olieverf op board, Water Lilies - Ingelijst kopen? Bied vanaf 2200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Tadashi Asoma (1923-2017)
TypeSchilderij
Jaartal1993
TechniekOlieverf
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Afmetingen54 cm x 66 cm (h x b)
Incl. lijst74 cm x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Fraai watergezicht met waterlelies op de typerende wijze van de Japanse kunstenaar Tadashi Asoma (1923 - 2017). Rechts onderin de compositie gesigneerd en gedateerd. 


Asoma werd geboren in Japan en ontving in 1985 een beurs om in Parijs zijn schildertalent verder te ontwikkelen. Hierna reisde Asoma naar de Verenigde Staten waar hij uiteindelijk ook in New York met zijn familie settelde. Vrijwel al zijn bekende werk werd tijdens deze Amerikaanse periode vervaardigd en is daarom erg in trek daar. Zijn werk is onder andere opgenomen in de collectie San Diego Museum of Art.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat staat, er zit echter onderin in de compositie een zeer minimaal plekje met verfverlies. Zie hiervoor de detailfoto. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Tadashi Asoma (1923-2017)

Japans Japans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
49032 verkochte items
Alle items van deze verkoper (563)
86 cm
74 cm
66 cm
54 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2023 om 9:21
Eindtijd27-3-2023 om 23:17
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.