• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

CCC Inc. - The Best Of CCC Inc. Live! (Voorloper van Doe Maar) - Verkocht

CCC Inc. - The Best Of CCC Inc. Live! (Voorloper van Doe Maar) kopen? Bied vanaf 8!
CCC Inc. - The Best Of CCC Inc. Live! (Voorloper van Doe Maar) kopen? Bied vanaf 8!CCC Inc. - The Best Of CCC Inc. Live! (Voorloper van Doe Maar) kopen? Bied vanaf 8!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • CCC Inc. (1966-1974)
TypeVinyl
Jaartal1975
TypeLP
StijlRock & Pop

Label: Universe Productions – SP-7, Philips – SP-7, Universe Productions – 6816.106, Philips – 6816.106

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bij ingelijste albums: Dit item wordt verkocht als een object. Bij het uitnemen uit de lijst/passe-partout kunnen er beschadigingen op de achterkant ontstaan c.q. zitten.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (i.v.m corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.

ConditieNieuwstaat (M-/NM)

Vinyl is in nagenoeg perfecte staat. NM De plaat zelf is in onbeschadigde conditie en kent geen sporen van slijtage. Het geluid kent geen imperfecties als de plaat gespeeld wordt. De hoes heeft lichte slijtage VG+. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

CCC Inc. (1966-1974)

NederlandsNederlandsAlle items van deze band of artiest (0)
Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (13)

Lid sinds 2020
643 verkochte items
Alle items van deze verkoper (68)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 9,20 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:24-06-2022 om 16:37
Eindtijd:02-07-2022 om 15:49
Biedingen (1)
HiddeS
02 jul. / 10:15
€ 8
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.