Theo Koster - Red Horizon

Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!
Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!Theo Koster - Red Horizon kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Theo Koster (1952)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Gemengde Techniek
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 60 x 120 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Theo Koster (1952) - Red

Dit werk van de Nederlanse kunstenaar Theo Koster komt uit zijn periode in India.
Na een expositie in New Delhi is Theo Koster zo gegrepen door de Indiase cultuur dat hij daar een eigen woon- en werkruimte betrekt, waar hij grote zeefdrukken en schilderijen maakt. Balans en harmonie zijn belangrijke kenmerken van zijn werk die ook in dit schilderij tot uitdrukking komen. De door Koster verwerkte materialen als touw en papier geven het een extra dimensie.

Het kunstwerk is vervaardigd op handgeschept papier en opgeplakt op canvas.

Voorzien van een certificaat van echtheid


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Valkenswaard, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .