Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. - Verkocht

Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!
Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!Theo van der Biezen - Kleurrijk stadsgezicht. kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Theo van der Biezen
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
Incl. lijst75 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
De lijst heeft wat gebruikersschade. Wordt aangetekend verstuurd. 
Theo van der Biezen werd op 19 september 1915 in Nuland geboren. Zijn schilderstalent kwam op de lagere school al naar voren. In eerste instantie moest hij als bakkersknecht geld verdienen. Later mocht hij toch naar de school voor Kunst Techniek en Ambacht in Den Bosch en leerde hij het vak op diverse praktijkadressen kennen. Van der Biezen is in Heesch bekend van zijn Brabantse schilderijen. Het oeuvre van Theo van der Biezen is veelzijdig. Het bevat portretten, stillevens, landschappen, dorpsgezichten en enkele stadsgezichten. Zijn werk is sterk geworteld in het Brabantse platteland en heeft romantische kenmerken. Ontegenzeggelijk blijkt hieruit de sterke band van de schilder met zijn omgeving en de geschiedenis ervan. De nadruk ligt vooral bij landschappen en boerderijen.
ConditieGoed

Het doek is in goede conditie De lijst heeft gebruikerssporen

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Theo van der Biezen

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Bertvee
FA. (4)

Lid sinds 2017
115 verkochte items
Alle items van deze verkoper (13)
65 cm
75 cm
50 cm
60 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRuinen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd19-7-2019 om 8:15
Eindtijd28-7-2019 om 22:49
Biedingen (14)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.