Theo van Hoytema - ingelijste tekening: Papegaai: Ara - Verkocht

Theo van Hoytema - ingelijste tekening: Papegaai: Ara kopen? Bied vanaf 325!
Theo van Hoytema - ingelijste tekening: Papegaai: Ara kopen? Bied vanaf 325!Theo van Hoytema - ingelijste tekening: Papegaai: Ara kopen? Bied vanaf 325!Theo van Hoytema - ingelijste tekening: Papegaai: Ara kopen? Bied vanaf 325!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Theo van Hoytema (1863-1917)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944

Mooie tekening van een papegaai (Ara) van Hoytema. Dieren waren een bekend thema van hem. Het werk is rechtsonder gesigneerd. Afmetingen incl. lijst: H33,5 x b23 cm. Afmetingen voorstelling: H15,5 x B8,5 cm

Conditie: in goede staat.

De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden meegestuurd. 

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

ZZTEK

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHoek van Holland,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2018 om 9:10
Eindtijd9-2-2018 om 21:10
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.