Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk

Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!
Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!Theodorus van Oorschot - Paardenkar op landweg bij boerderij in boslandschap / groot werk kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Theodorus van Oorschot (1910-1989)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen70 x 90 cm (h x b)
Incl. lijst90 x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig werk in de impressionistische stijl waarmee deze Brabantse schilder bekend werd. Zijn werk is niet alleen in particuliere collecties maar ook in museale collecties opgenomen. In zijn woonplaats Schijndel werd ook een standbeeld voor hem opgericht. In 2010 werd zijn werk tentoongesteld en verscheen er over zijn werk een boek (zie foto). Dit werk werd verkregen op gerenommeerde veiling. Kan tegen redelijke vergoeding worden bezorgd.
Conditie
ConditieZeer Goed
Geen beschadigingen, geen reparaties aanwezig. Goede, bijpassende lijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Theodorus van Oorschot (1910-1989)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  pief55
Lid sinds 2014
76 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
110 cm
90 cm
90 cm
70 cm
Veilinggegevens
Starttijd17-7-2023 om 21:07
Eindtijd31-7-2023 om 22:30
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Haag,  Nederland