Margreet Bouman - Tie / Untie, bewerkte polaroid foto - Verkocht

Margreet Bouman - Tie / Untie, bewerkte polaroid foto kopen? Bied vanaf 30!
Margreet Bouman - Tie / Untie, bewerkte polaroid foto kopen? Bied vanaf 30!Margreet Bouman - Tie / Untie, bewerkte polaroid foto kopen? Bied vanaf 30!Margreet Bouman - Tie / Untie, bewerkte polaroid foto kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Margreet Bouman (1953)
TypeSchilderij
Jaartal1988
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen11 cm x 9 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Klein kleurrijk werk van Margreet Bouman, vooral bekend van haar meerjarige reeks (zelf)portretten.  Gemengde techniek (vooral olieverf) op een Polaroid foto, onderaan met potlood gesigneerd en gedateerd “88” (in het echt duidelijker dan op de foto).  Mogelijk een voorstudie op een gedeelte van een dyptiek die zij in 1988 vervaardigde; Tie / Untie.  Foto 3 is dit gedeelte van die dyptiek (bron: www.margreetbouman.nl).  Afkomstig uit de kunstcollectie van ABNAMRO; in zeer goede conditie.

Afmetingen: 11cm x 9cm (polaroid)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper of het kan verzonden worden per brievenbuspost
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Margreet Bouman (1953)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Rosser
FA. (178 )

Lid sinds 2013
3095 verkochte items
Alle items van deze verkoper (221)
Pinterest
9 cm
11 cm
Dit item is verkocht voor 34,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:22-06-2022 om 16:02
Eindtijd:22-10-2022 om 21:28
Biedingen (1)
Meesterlijk
22 okt. / 18:55
€ 30
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.