Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees'

Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!
Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!Ton Hoogendoorn - Gemende techniek. Titel, 'Ontduikende morgen in De Voorde en de stoel van Kees' kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ton Hoogendoorn (1927-1983)
TypeSchilderij
Jaartal1972
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


Gemengde techniek ,Litho en vetkrijttekening ( gemende techniek )
Ton (Anthonie) Hoogendoorn werd geboren op 4 maart 1927 te Kamerik en overleed op 5 september 1983 te Den Haag. Volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten en de Vrije Academie van Beeldende Kunsten Psychopolis in Den Haag. Was een leerling van Kees Andrea, Herman Berserik, Wim C. Beuning, Livinus van de Bundt, Paul Citroen en Rein Draijer. Lid van Pulchri Studio, de Posthoorngroep en de Haagse Kunstkring. Ook was hij lid van van de Nederlandse Cartoonisten en G.V.N in Amsterdam. In 1970 werd hem de Nederlandse Kinderkijkboekenprijs uitgereikt voor het boekje Stoep af, stoep op. Hij werd bekend voor het illustreren van vele kinderboeken. Werkte onder meer als tekenaar/cartoonist voor de Haagsche Courant.
ConditieGoed


In goede staat.
Wat kleine randjes bij de zijkant, bij in lijsten valt het weg.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ton Hoogendoorn (1927-1983)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  duif
FA. (51)

Lid sinds 2018
1584 verkochte items
Alle items van deze verkoper (144)
Pinterest
64.5 cm
50 cm
Sluit over 9d 21u 45m 00s
Openingsbod€ 30
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:08-02-2023 om 23:26
Eindtijd:18-02-2023 om 21:47
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.