• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap

Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!
Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!Ton Hoogendoorn - Zeefdruk, titel. Doorsnede van een landschap kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ton Hoogendoorn (1927-1983)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1972
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


Ton (Anthonie) Hoogendoorn werd geboren op 4 maart 1927 te Kamerik en overleed op 5 september 1983 te Den Haag. Volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten en de Vrije Academie van Beeldende Kunsten Psychopolis in Den Haag. Was een leerling van Kees Andrea, Herman Berserik, Wim C. Beuning, Livinus van de Bundt, Paul Citroen en Rein Draijer. Lid van Pulchri Studio, de Posthoorngroep en de Haagse Kunstkring. Ook was hij lid van van de Nederlandse Cartoonisten en G.V.N in Amsterdam. In 1970 werd hem de Nederlandse Kinderkijkboekenprijs uitgereikt voor het boekje Stoep af, stoep op. Hij werd bekend voor het illustreren van vele kinderboeken.  Werkte onder meer als tekenaar/cartoonist voor de Haagsche Courant.
ConditieGoed

In goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ton Hoogendoorn (1927-1983)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  duif
FA. (48)

Lid sinds 2018
1408 verkochte items
Alle items van deze verkoper (116)
Pinterest
80 cm
60 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:08-09-2022 om 00:14
Eindtijd:17-09-2022 om 20:24
Openingsbod € 35
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar, Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.