Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010

Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!
Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Toon Berghahn (1970)
TypeSchilderij
Jaartal2010
TechniekOlieverf
DragerBoard
StijlModern
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen67.5 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Gemengde techniek van Toon Berghahn. Aquarel en gouache op gedeeltelijk geperforeerd karton, opgeplakte stukken kurk(?). Jaar: 2010. Titel: Million miles(Miljoen mijl). Afmetingen lijst: H67.5 x b80cm.  Het werk is op de achterzijde gesigneerd (= titel) door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid wordt, op aanvraag, gemaild.

Galerieprijs: 2.600 euro.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via een kleine kunst koerier (Swift).

Biografie
Toon Berghahn (Amsterdam, 1970)
Het schilderij start vanuit de werkelijkheid, met foto’s die ik maak of aantref op het internet en als referentie gebruik. Parkeergarages, museumzalen en bibliotheken maar ook intiemere plekken, zoals huiskamers en ateliers. Herkenbaar en vertrouwd zijn de ruimtes maar tegelijkertijd ogen zij vervreemdend en verontrustend. Menselijke aanwezigheid wordt slechts gesuggereerd door diens sporen: schilderijen, boeken, een stoel, een schilderezel, verfklodders op een muur. Het etherische licht dat binnenvalt versterkt een gevoel van desolaatheid en melancholie maar is tegelijkertijd troostrijk. Het is voor mij van wezenlijk belangrijk dat mijn schilderijen buiten de muren van het atelier te zien zijn en onderdeel worden van de wereld daarbuiten. Zodat zij een dialoog aangaan met die omgeving, met andere kunstwerken en de beschouwer. Vooral op afbeelding, in drukwerk of op internet ontstaat de illusie van een realistisch, fotografisch beeld. Even waant men zich Alice in Wonderland, into the looking glass. Die kortstondig sensatie van het realisme van een fotografische kwaliteit, wordt vervangen door het gelaagde beeld van een geconstrueerde, geschilderde werkelijkheid waarin een vervreemdende schoonheid existentiële vragen losmaakt bij de beschouwer.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Toon Berghahn (1970)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (178)

Lid sinds 2011
5705 verkochte items
Alle items van deze verkoper (290)
80 cm
67.5 cm
Openingsbod € 495
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 16:55
Eindtijd5-6-2023 om 22:07
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.