Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010

Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!
Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!Toon Berghahn - Gemengde techniek: Million miles - 2010 kopen? Bied vanaf 495!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Toon Berghahn (1970)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2010
Techniek Olieverf
Drager Board
Stijl Modern
Onderwerp Stilleven
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 67.5 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.
Gemengde techniek van Toon Berghahn. Aquarel en gouache op gedeeltelijk geperforeerd karton, opgeplakte stukken kurk(?). Jaar: 2010. Titel: Million miles(Miljoen mijl). Afmetingen lijst: H67.5 x b80cm.  Het werk is op de achterzijde gesigneerd (= titel) door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid wordt, op aanvraag, gemaild.

Galerieprijs: 2.600 euro.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met een kleine kunst koerier (Swift).


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Toon Berghahn (1970) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6460 verkochte items
Alle items van deze verkoper (735)
80 cm
67.5 cm