Toon Hermans - Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd - Verkocht

Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!
Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!Toon Hermans: Zeefdruk, Brandende lucht, Gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Toon Hermans (1916-2000)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

*Prachtige kleurrijke, schaarse en gesigneerde zeefdruk van de kunstenaar Toon Hermans uit 2005, gedrukt in een oplage van 99 stuks + enkele ea exemplaren. Postuum uitgegeven en gesigneerd door de zoon van Toon Hermans. Toon is natuurlijk alom bekend als de komiek en theatermaker, doch hij had zeker ook een talent voor het schilderen. Bij Christie's is in de jaren 2007 en 2008 veel van zijn werk geveild tegen hoge prijzen. Deze druk is gemaakt door de meesterdrukker Wout van der Vet en bestaat uit een groot aantal arbeidsintensieve drukgangen. Het resultaat is dan ook prachtig. Het betreft hier het laatste exemplaar van deze prent uit mijn bezit.

In Nederland is deze prent niet meer te krijgen in de handel. In België zijn nog wat ongesigneerde exemplaren a € 600,- verkrijgbaar.  Dit werk is is in zeefdruk uitgevoerd naar een schilderij van Toon Hermans, welke in boeken van Toons schilderijen vaak staat afgebeeld. In totaal zijn mij slechts een zestal verschillende zeefdrukken bekend van Toon Hermans.

*Linksonder is het werk gesigneerd in potlood met Hermans. Rechtsonder met ea

*De zeefdruk is in uitstekende conditie

*Beeldmaat 60 x70 cm. Papiermaat 72 x 82 cm

*Verzending is aangetekend, verzekerd en goed verpakt


 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Toon Hermans (1916-2000)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Strechgel
Lid sinds 2012
720 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-3-2017 om 17:31
Eindtijd9-4-2017 om 17:31
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken