Gertie Janssen - Twee zeefdrukken - Verkocht

Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!
Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!Gertie Janssen - Twee zeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gertie Janssen (1947)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpFiguren
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen44 cm x 15.5 cm (h x b)
Passe-partout66 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplagee.a.
Twee kleurrijke zeefdrukjes van Gertie Janssen. Handgesigneerd door de kunstenaar in potlood.

De gegeven afmetingen van het werk zijn van de twee zeefdrukjes samen. De afmetingen van een individuele zeefdruk zijn: 17 x 15.5 cm.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

De staat van de zeefdrukjes is uitstekend, maar in het passe-partout zit rechtsonder een kleine beschadiging; verder wat vuile vlekjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gertie Janssen (1947)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48236 verkochte items
Alle items van deze verkoper (652)
Pinterest
35 cm
66 cm
15.5 cm
44 cm
Dit item is verkocht voor 11,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-09-2022 om 17:07
Eindtijd:08-10-2022 om 20:53
Biedingen (5)
Kpaulussen
08 okt. / 20:15
€ 10
martijntjd
08 okt. / 20:15
€ 6
martijntjd
08 okt. / 19:46
€ 5
Kpaulussen
06 okt. / 17:18
€ 3
nelleke1958
28 sep. / 17:30
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.